Izoblikuj svoje telo, naredi nekaj dobrega za svoje zdravje in postani najboljša verzija sebe z našo pomočjo.

 

PRVI TRENING - BREZPLAČEN

Zavedamo se, da je težko začeti in hkrati vztrajati. Pri nas ti nudimo 100% motivacijo, prilagojene in kvalitetne treninge in 100% spodbudo, da ne obupaš.

 

PRIJAVA NA BREZPLAČEN TRENING

TRENERJI

 • ANA STOPAR
  ANA STOPAR
  JOGA, PILATES, FATOUT...
 • Blaženka Bartolić
  Blaženka Bartolić
  FIT&SLIM, JOGA, PILATES...
 • Timi Spasojević
  Timi Spasojević
  PINK FIGHTER
 • Sabina Finžgar
  Sabina Finžgar
  FUNKCIONALNA VADBA, PUMP...
 • ZORAN KOVAČIČ
  ZORAN KOVAČIČ
  CROSS TRENING

Urnik

Pon

Tor

Sre

Čet

Pet

Sob

Ned

 

MNENJA ZADOVOLJNIH STRANK

 • Nina, 33 let

  Ko me kdo vpraša zakaj hodim na Pyo ne razmišljam dolgo. Zato, ker imajo največjo izbiro vadb. Zato ker imajo zelo kvalitetne inštruktorje, ki jim je mar. In zato, ker se tam počutim domače. Je prvi center v katerem sem začutila, da nisem le številka. Všeč mi je, da se inštruktorji potrudijo ne samo zato, da uro izpeljejo, ampak tudi za to, da vadeči od ure odnesemo maksimalno. Maksimalno zaradi truda, ki ga vložimo in maksimalno zaradi pravilne izvedbe vaj, na katere vsi neprenehoma opozarjajo. In všeč mi je, da vse poteka v sproščnem vzdušju z nasmehom na obrazu. Pya je zakon.

 • Hana, 16 let

  Pya je kot moj drugi dom. Tam sem lahko to kar sem in delam to v čem najbolj uživam v prostem času - se gibam. V Pyi sem opazila svoje prve napredeke v moči in kondiciji. Napredek in dobro počutje pa sta samo še utrdila mojo voljo do športa, ki je ščasoma postal moj vsakdan. Vadbe so različne kar je super, saj lahko obiskuješ tiste, ki te veselijo. Voditelji te naučijo izvajati gibe kontrolirano in pravilno in vedno znova se naučiš česa novega. Občutek, ko daš vso slabo energijo, napetost, probleme iz sebe in preprosto uživaš ter občutek, ko končaš z vadbo in si ves prepoten ponosen nase, da ti je spet uspelo in da si dal vse od sebe je čudovit. Ta občutka lahko v Pyi vedno dobim in to polni mojo samozavest in dobro voljo.

 • Tatjana, 35 let

  Redna vadba z Blaženko mi je po porodu pomagala okrepiti mišice, shujšati, povrniti gibljivost in oblikovati telo v željeno stanje. Z redno pilates vadbo ostajam zdrava in uživam ob pogledu na svoje močno in lepo telo.

 • Tatjana, 26 let

  Pya center je postal moj drugi dom, vedno pridem z veseljem na trening.

 • Anita , 19 let

  Ste legendarni!!! 🙂

 • Mirjam, 22 let

  PYA je postala del mojega življenja. Tam se sprostim, odmislim probleme in delam kar me veseli-treniram. Treningi so zelo raznoliki in kvalitetni. Prav vsak dan jih lahko obiščem, saj je PYA odprta tudi med vikendi, kar je super! Inštruktorji pa nas s svojo energijo spodbujajo in si prizadevajo za naš napredek ter so zmeraj na voljo za pogovor.